Водещи

Вихрен Недялков

Каквото и да кажем за него ще е малко. Опитът и чувството му за хумор са неизменна част от неговата презентация като водещ и шоумен. Участник в няколко музикални телевизионни формата и винаги готов да провокира аудиторията. Той е правилният избор за вашата сватба, фирмено, семейно, абитуриентско, абсолвентско или друго частно парти.

Виктория Добринова

Вики има 7 годишен опит в ПР и организация на развлекателни събития - конференции, лекции, сватби, кариерни и др. При повечето от тях тя не само следи за стриктното изпълнение на програмата в организационно естество, но и изпълнява функциите на водещ! Била е водещ на няколко театрални представления, както и на ежегодния театрален фестивал "Малкият принц".Вики се вдъхновява от музиката и хората и обича да бъде причина за доброто настроение на публиката. Тя е и сред номинираните вдъхновяващи личности в сезон 7 (2020г.) на "40 до 40", класация на Дарик радио!

Александра Димова

Александра е журналист и ПР по професия и творец по душа. Има над 12 години професионален стаж в телевизионен ефир, национални и международни сцени, партита, събития и сватби.Отличителна нейна черта е усетът към хората и детайлите.Сериозен професионалист с голямо чувство за хумор, който винаги добавя неповторима енергия в работата си.Освен водещ, тя е и певица, така че винаги може да Ви изненада като поднесе музикални изненади за Вас и гостите Ви!

Мартин Русков

Усмихнат, позитивен и Вашият най-добър приятел в най-важният ден от живота Ви - Вашата сватба!Мартин е експресивен и  раздаващ се. Би повел хорото на сватбата само за да види усмивка по лицата  на младоженците.С много заряд и точна емоция за всеки един момент, той ще бъде до вас през цялото време, за да може да се насладите на своето тържество.

Мария Иванова

Мария е водеща,която вече 21 години изработва концептуална постройка на Вашия личен празник. Всички сценарии са различни и неповторими, както са различни хората в тях и тейните лични истории. Мария е водена от чувствата и емоциите на младоженците. Заставайки пред тях, тя вплита в себе си осанка, глас, емоция и опит, за да Ви пресъздаде онази трогателна церемония, която сте си представяли и тръпнали  месеци наред.Мария е водещ със собствен стил на поведение, която се стреми да запази народните традиции и ритуали, като им предаде съвремено звучене!