Dj's

DJ Ei Jei

Много интересен и различен дисководещ. Работи като DJ от 15 години и е бил гост DJ  в повечето големи и известни клубове в цялата страна. Той може да Ви  достави емоции с различни стилове музика и го прави винаги професионално и различно.

Dj Plamen

От пет годишен започва да се занимава с музика, като неговия професионален път е свързан с музикалната сфера . Завършва своето музикално образование във ВТУ св.св “Кирил и Методий”. Основната му дейност в агенцията е по фирмени партита, рожденни дни и сватби. Dj който работи успешно с всички стилове  музика. В последните години се специализира като сватбен DJ!

Dj Sano

 От малък увлечен по танците и музиката. Страстта му към ритъмът го подтиква към свиренето на китара, барабани и композиране на авторска музика. Той е един от младите и проспериращи Dj-и в “Парти Агенция Феличита”. Борави еднакво добре с различни стилове музика и умее да усеща и контролира аудиторията си.

DJ Grande

Занимава се с музика от 7 години. Всичко започва от страстта му към барабаните, след което се развива много успешно като DJ. Работи в различни клубове в страната.В последните години се специализира в частни и фирмени партита. Изключително при сърце са му и сватбените тържества и работата в екип с водещ, с които се оприличава!Млад, переспективен, интелигентен - прекрасен избор за Вашето празнично събитие

DJ Ceko

Завършва музикалното си образование в НУИ " П. Пипков" гр. Плевен. Развива се и работи в областта на частните празненства. Има значителен опит в областта на сватбените тържества и това, че е професионален музикант му помага много в работата. Увлича се по балканските и фолк ритми. Представя шоу програма по различен начин (свири на тромпет и барабани), което означава КУПОН,КУПОН,КУПОН!