Аниматори

бате Вихрен

Детските му години са преминали с изяви в различни музикални направления и сцени. Преди 15 години преоткрива неподправената искреност на детската душа и комбинира певческите, танцувални и актьорски умения в едно  - да забавлява и дарява усмивки на малки и големи.

бате Марто

От малък играе на сцена и има множество участия по младежки таетрални фестивали. Любовта му към игрите, забавленията и танците винаги са го карали да прелива от енергия и го правят много щастлив.Както всички знаем "NO MARTY- NO PARTY!". Вдъхновяван от детските усмивки и смях, той умее да прави празника забавен, весел и изпълнен с много емоции!

бате Мишо

От малък се  увлича по танците и музиката. Страстта му към ритъма го запалва по различни инструменти и композиране на авторска музика. Работил е в една от най – големите немски компании за анимация. Сертифициран, професионален зумба инструктор. Владее немски език и обожава забавлението с децата.

какa Дени

Тя е нашата танцувална фурия. От съвсем малка се занимава с танци и е носител на медали от световни първенства. Широката усмивка и чаровно и присъствие са присъщи за нея. Професионален предучилищен и училищен педагог. Тя умее да владее детската аудитория, като нейна запазена марка е специалното и отношение към най- малките дечица и затова те я обожават.

кака Яни

Вечно усмихната и сговорчива. С четка и боички превръща всяко дете в любимия му приказн герой. Обича да създава приключенско настроение и е работила като аниматор на пиратски кораб на българското черноморие. Тя е и професионален музикант и диригент. Любовта с малките и приятели винаги е споделена!

кака Сиси

От малка започва да танцува спортни, латино - американски и народни танци.  Владее английски и френски език. Успява да влиза в различни роли и да общува винаги, като пръв приятел с малките сладурковци. Притежава завлядяваща и широка усмивка. Знае как да подходи към всяко дете. Може да преобрази всяко дете в приказен герой с вълшебната си четка. Обича да се забавлява и предава тази емоция на всички около нея.

кака Или

Изключително лъчезарна и раздаваща енергия на децата. От съвсем малка танцува народни танци и сега ги преподава на деца от детската градина.Увлича се по музиката, пеенето и умее да генерира добро настроение. Винаги е готова за парти, а усмивката е нейна запазена марка. Обича да гушка и да бъде сред децата.Умее да ги забавлява истински със своите умения!